Bosch-accu's

Header texte

Bosch-accu's

Aangepast vermogen voor elke auto

De keuze voor een Bosch-accu

De keuze van een accu is afhankelijk van het type auto, de systemen, het gebruik en het klimaat. De accu's uit de series S3, S4, S5, S4E en S5A van Bosch zijn afgestemd op de behoeften van uw auto en voldoen aan de eisen van de originele uitrusting.
 

De voordelen van Bosch-accu's:
 

  • 100% onderhoudsvrij: omdat de accu's een minimale hoeveelheid water verbruiken, vereisen deze geen onderhoud tijdens de gebruiksduur.
  • Maximale veiligheid: een dubbele beveiliging tegen vlamkering beschermt de accu tegen vonken tijdens het laden, vervoeren, onderhouden of kantelen. De verzegelde deksel van de accu is zo ontworpen dat er geen zuur kan lekken.
  • Gemakkelijk te vervoeren en monteren: dankzij de ergonomische transporthandvatten zijn de accu's gemakkelijk te hanteren.

Bosch-technologieën voor steeds meer vermogen en betrouwbaarheid

Bij een accu zijn vooral het vermogen en de betrouwbaarheid van belang. Op dat gebied is Bosch dé wereldwijde standaard.
 

Omdat we alleen genoegen nemen met de allerhoogste kwaliteit, kiezen de grote autofabrikanten in hun assemblage voor Bosch-accu's. Om dat zo te houden, hebben onze ingenieurs maar één doel: het beste blijven verbeteren.
 

Sinds kort past Bosch twee geavanceerde technologieën in zijn accu's toe om met name in te spelen op de behoeften van de nieuwe auto's met start/stop-systeem:
 

  • De prestaties van de S4 EFB-technologie (Enhanced Flooded Battery) van Bosch vallen tussen de vereisten van de conventionele accu's en S5 AGM-technologie. Deze technologie is perfect berekend op moderne auto's met een start/stop-systeem. Door de hoge cyclusweerstand kan de accu voldoende energie leveren om een auto onder alle omstandigheden te laten starten. Dankzij de hoge vermogensdichtheid van de S4 EFB-technologie voldoen de accu's ook aan de behoeften van auto's met allerlei elektrische systemen.
     
  • De AGM-technologie (Absorbent Glass Mat) is de meest geavanceerde technologie die nu op de markt is. Deze technologie voldoet aan de strengste eisen en levert een indrukwekkende dynamische oplaadcapaciteit. Daardoor is de capaciteit voor ontlaad/laadcycli vier keer zo groot als bij conventionele startaccu's. Dat is een absolute must voor auto's met een start/stop-systeem en terugwinning van remenergie, maar ook voor alle auto's met meerdere elektronische comfortsystemen.

 

Onze accu's voor auto's zonder start/stop-systeem

Onze S3 accu's: Optimaal startvermogen – Geschikt voor auto's met een laag stroomverbruik
Hoge betrouwbaarheid en een optimale startcapaciteit tegen een gunstige prijs voor compacte auto's, oudere auto's of auto's met beperkte comfortsystemen.
 

tableau_5_0.jpg

 

Onze S4 accu's: Uitstekend startvermogen – Geschikt voor auto's met veel stroomverbruikers
Een krachtige energiebron om veilig te starten en de perfecte voeding voor de steeds belangrijkere comfortsystemen van middenklassewagens.
 

tableau_4_0.jpg

 

Onze S5 accu's: Zeer hoog startvermogen – Geschikt voor nieuwe auto's en auto's uit de luxere klasse
Maximale prestaties voor het starten van krachtige motoren en de voeding voor zeer luxe systemen.
 

tableau_3_0.jpg

Onze accu's voor auto's met start/stop-systeem

Onze S4E accu's: Zeer hoog startvermogen – Geschikt voor auto's met start/stop-systeem die veel stroomverbruikers hebben
Een hogere cyclusweerstand om meerdere keren na elkaar te kunnen starten, wat met name nodig is bij middenklassewagens met start/stop-systeem.
 

tableau_2_0.jpg

 

Onze S5A accu's: Zeer hoog startvermogen – Geschikt voor auto's met start/stop-systeem uit de luxere klasse
De beste technologie voor auto's waaraan hoge eisen worden gesteld: herhaaldelijk stoppen en starten, gebruik van comfortsystemen tijdens stilstand en van verschillende systemen op hetzelfde moment.
 

tableau_1_0.jpg

Ontdek al onze accu's voor lichte voertuigen, boten, campers, caravans en motoren

Heeft u een boot waar u tijdens de zomer mee gaat varen? Of een camper om lange reizen met het gezin te maken? Bosch heeft ook oplossingen voor deze voer- en vaartuigen! Naast accu's voor lichte voertuigen levert Bosch ook accu's voor boten, campers, caravans, motoren en nog veel meer!
 

In onze online catalogus kunt u de accu vinden die u nodig heeft en direct de belangrijkste technische gegevens bekijken.
 

U kunt zoeken op basis van het type, merk of model van uw voer- of vaartuig of op basis van de technische kenmerken van de accu.